Yhtiökokous 2022


Yhtiökokous perinteisesti Helsingin Suomalaisella Klubilla

Annalan Kartanon yhtiökokouksen ajankohdaksi valittiin lauantai 29.10.2022 klo 14.00 alkaen. Paikka oli tälläkin kertaa perinteinen Helsingin Suomalainen Klubi. Tilaisuudessa kuultiin myös Timo Blombergin esitelmä Frimanin suvusta ja julkistettiin hänen toimittamansa uunituore kirja ”Maaorja Frimanin suku”.

Annalan Kartano Oy on tehnyt 10 000 € lahjoituksen Unicefille

Maailmanpoliittinen tilanne on kylmäävä ja monet ovat varmasti kokeneet syvää huolestuneisuutta tilanteen johdosta. Yhtiömme hallitus päätti, että Annalan Kartano Oy haluaa yhtiönä ja koko sukuyhteisön puolesta tehdä myös konkreettisia toimia Ukrainan sodan uhrien auttamiseksi. Yhtiö on tehnyt 10 000 euron lahjoituksen Unicefille Ukrainan lapsien auttamiseksi ja suojelemiseksi Venäjän aloittaman brutaalin hyökkäyssodan keskellä.

Sekä yhtiö että sen osakkaat kokevat erityisen voimakasta myötätuntoa Ukrainan kansalaisia ja erityisesti ukrainalaisia lapsia kohtaan. Sukuyhtiön juuret ovat Venäjälle luovutetussa Karjalassa. Vain pari sukupolvea sitten Karjalan asukkaat ja myös osa sukuyhteisön jäsenistä kokivat omakohtaisesti Venäjän hyökkäyssodan.