Yhtiökokous 2022

Arvoisat Annalan Kartano Oy:n osakkeenomistajat.

Yhtiökokous perinteisesti Helsingin Suomalaisella Klubilla

Annalan Kartanon yhtiökokouksen ajankohdaksi on valittu lauantai 29.10.2022 klo 14.00 alkaen. Paikka on tälläkin kertaa perinteinen Helsingin Suomalainen Klubi. Tuttuun tapaan pidämme ensin varsinaisen yhtiökokouksen ja sen jälkeen seuraa yhteinen lounas ja mukavaa yhdessäoloa. Tilaisuudessa kuullaan myös Timo Blombergin esitelmä Frimanin suvusta ja julkistetaan hänen toimittamansa uunituore kirja ”Maaorja Frimanin suku”. Halukkaat voivat jatkaa iltaa vielä jatkojen merkeissä.

Ilmoittautuminen yhtiökokoukseen ja ruokailuun tulisi tehdä sunnuntaihin 23.10.2022 mennessä Hannaleena Wileniukselle sähköpostilla, ilmoittaen erityisruokavalio tai ruoka-aine allergia. Huomioi, että Hannaleenan email-osoite on vaihtunut ja uusi osoite on hannaleena.wilenius(a)tietoevry.com


Muuttuneiden tietojen ilmoittaminen yhtiölle on tärkeää

Muistutamme Annalan Kartano Oy:n osakkeenomistajia muuttuneiden osakeomistus- ja yhteystietojen ilmoittamisesta yhtiölle. Mikäli teillä tai lähipiirissänne on tapahtunut muutoksia osakeomistuksissa esim perinnön tai lahjoituksen perusteella tai mikäli sähköposti- tai jakeluosoitteenne on muuttunut pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan muutoksista Henrik Elfvingille sähköpostilla osoitteeseen henrik.elfving(a)saunalahti.fi osakeomistusten vaihtuessa.

Annalan Kartano Oy on tehnyt 10 000 € lahjoituksen Unicefille

Maailmanpoliittinen tilanne on kylmäävä ja monet ovat varmasti kokeneet syvää huolestuneisuutta tilanteen johdosta. Yhtiömme hallitus päätti, että Annalan Kartano Oy haluaa yhtiönä ja koko sukuyhteisön puolesta tehdä myös konkreettisia toimia Ukrainan sodan uhrien auttamiseksi. Yhtiö on tehnyt 10 000 euron lahjoituksen Unicefille Ukrainan lapsien auttamiseksi ja suojelemiseksi Venäjän aloittaman brutaalin hyökkäyssodan keskellä.

Sekä yhtiö että sen osakkaat kokevat erityisen voimakasta myötätuntoa Ukrainan kansalaisia ja erityisesti ukrainalaisia lapsia kohtaan. Sukuyhtiön juuret ovat Venäjälle luovutetussa Karjalassa. Vain pari sukupolvea sitten Karjalan asukkaat ja myös osa sukuyhteisön jäsenistä kokivat omakohtaisesti Venäjän hyökkäyssodan.